Aerul conditionat – un must pentru zilele de varaPe timpul verii, când temperaturile devin un impediment în calea bunei tale dispozitii, un aparat de aer conditionat este ceva ce nu trebuie sa lipseasca din casa ta. Acesta îsi va oferi confortul de care tu si familia ta aveti nevoie pentru a face din locuinta voastra un refugiu de la atmosfera sufocanta din ora?.

În comparatie cu un ventilator, un asemenea aparat face o diferenta sesizabila. În timpul în care cel dintâi doar agita aerul dând senzatia de racoare, cel de-al doilea are o eficieta mult mai mare racind aerul pâna la temperatura la care a fost programat. Aparatele de aer conitionat reduc temperatura unei încaperi printr-un proces similar cu cel al frigiderului, utilizând un mecanism de circulare a aerului printr-un filtru cu eliberare de freon.

De-a lungul timpului, oamenii au tot ezitat sa îsi achizitioneze un asemenea aparat din pricina dezavantajelor pe care cred ca le poate aduce, însa folosit corect, acesta nu poate reprezenta niciun fel de pericol pentru sanatatea ta sau a celor din jur. Chiar din contra, avantajele pe care ti le poate aduce sunt numeroase.

Nivelul de confort va creste, iar tu te vei simti mult mai satisfacut în propria casa. La o simpla apasare de buton, poti controla temperatura pe care o doresti pentru o încapere si îti poti asigura toate conditiile necesare pentru a te simti bine oriunde în casa. Temperatura se va mentine pentru o lunga perioada de timp, iar tu vei fi protejat de fluctuatiile de temperatura ce pot aduce raceli si deshidratare.

Pentru a ne asigura ca nimic nu sti în calea confortului tau, aparatele sunt silentioase, neproducând niciun fel de sunet deranjant. Totodata, zgomotul de afara nu va mai fi o problema. Acum nu vei mai fi nevoit sa pastrezi o fereastra deschisa pe timpul zilei pentru a asigura un oarecare confort termic, aspect ce aduce si avantajul unei locuinte în care insectele si alergenii nu pot patrunde.

De asemenea, un astfel de aparat va controla umiditatea aerului din casa ta, iar tu te poti bucura de oaza de racoare la tine în sufragerie. Recomandarea nostra este ca umiditatea si fie mentinuta între 60 si 70%, iar temperatura între 21°C si 25°C pentru un confort sporit.