Service

Service aer

Aerul conditionat este un aparat complex si destul de sensibil, care se defecteaza destul de usor. Reparatiile in cazul unei avarii sunt complexe si necesita cu siguranta interventia unei echipe de profesionisti.

In cazul in care detectati defectiuni la aparatul dumneavoastra de aer conditionat, apelati cu incredere la echipa AlexIR Decor, care va poate oferi asistenta atat la domiciului, cat si la sediul companiei.

Cele mai frecvente probleme se intalnesc la nivelul turbinei, al filtrelor sau al evaporatorului care se imbacsesc rapid, fapt ce duce la probleme precum supraincalzirea aparatului, zgomot strident sau miros neplacut. Nu uitam nici de problemele de randament care apar atunci cand aerul conditionat este folosit necorespunzator.

Cele mai importante etape de prevenire ale defectiunilor la aparatele de aer conditionat sunt acelea de igienizare si revizie anuala, procese ce va scapa de grija apelarii la servicii de mentenanta in plin sezon estival. AlexIR Decor va pune la dispozitie servicii de revizie si igienizare pentru ca temperaturile din vara aceasta sa nu mai fie o problema pentru confortul termic al locuintei voastre.